MindYourBirth (MYB) Fødsel med selvtillid

Fødselsberetninger

 

“Min mand og jeg tog hypnobirthing kurset hos Ida i forbindelse med fødslen af vores 2. barn. Til selve fødslen følte jeg, vi var parate og afklaret i forhold til hinandens roller, ønsker og behov. Min mand var en stor hjælp og havde styr på tingene som vi havde gennemgået sammen med Ida. Vi så frem til fødslen og med glæde, gå på mod og begejstring. Og jeg personligt var fyldt op med positive tanker og mentalt overskud overfor mig selv og vores ufødte barn. Jeg fødte hurtigt, naturligt, i vand og uden medicinsk smertelindring. Jeg kan klart anbefale kurset til andre!
Mvh. Kristine Sundby, 2015”

Dear Ida, Johanna was born today. We had a very calm and short ( from first rush to born 5.5 hours) wonderful birth, really I am super happy! No tears, I felt no pain, I was just inside of me and felt safe! Thank you so much!

Steffi

Hej Ida

Det blev ikke helt sådan som jeg havde forestillet mig min fødsel, men alligevel har jeg haft en overordnet rigtig god fødselsoplevelse, fordi jeg følte mig tryg og fordi jeg kunne kontrollere smerten med de værktøjer, som jeg har lært.
Jeg er helt sikkert klar til at tage turen igen om et par år, når lille Loui skal have en bror eller søster 🙂

Tusind tak for et super Hypnobirthing kursus. Det er helt sikkert noget, som jeg vil anbefale til andre.

Kh Sarah

 

Kære Ida,

Så blev jeg mor!

Vores søn blev født i tirsdags kl 12.51. Det var en lang og hård fødsel, men jeg havde bare så god brug af de teknikker jeg har lært af dig. Jeg fik fødekar som smertelindring og brugte visualisering lige fra veerne startede hjemme.
Jeg havde en presse fase på 1 1/2 time, og brugte også her hvad du gennemgik, selvom jeg efter 36 timer med veer kæmpede for ikke at falde i søvn. Var i aktiv fødsel i 13 timer. Min livmoder var så træt at den havde svært ved at lave presseveer til sidst, men jeg fandt min indre urkvinde frem og stolede på at den kunne, og havde en indre kontakt til baby igennem hele forløbet. Fik akupunktur til at få nogle presseveer frem og udvendig massage af livmoderen. Jeg var på mit sted, jeg var under træet ved stranden flere gange selvom jeg var ved at gå til af smerter. Min kæreste var en kæmpe støtte, og han havde virkelig god gavn af se teknikker og hjælpende, støttende ord som han havde lært gennem dig. Det var så vigtigt!
Baby stod skævt og var stjerne kigger, så jeg fik to omgange rebozo imens jeg havde presseveer men skulle ligge stille, så jeg måtte gå ind i mig selv. Havde presseveer fra jeg var 7 cm åben og måtte ignorere dem i mange timer. De troede ikke det var muligt at jeg kunne føde ham selv pga den måde han stod på, men jeg var stædig og blev ved med at prøve og arbejde aktivt med min krop og med baby. Var så aktiv som det var muligt trods ufattelig stærke veer og tidlige presseveer. Han fik skruet sig på plads, og det endte med at han lå så jeg kunne få ham ud, med hovedet nedad og ikke som stjerne kigger.
Jordemødrene sagde efterfølgende, at de kunne se og mærke i mine øjne at jeg ikke ville give op på noget tidspunkt og at jeg havde det i mig. De var meget stolte over min præstation.
Hvilken oplevelse og hvilken hjælp at jeg havde gennem Hypnobirthing. Jeg er så glad for at vi var hos dig og vil anbefale dig til alle fremover.

Ida – TAK! Du har uden tvivl været med til at jeg kom igennem denne hårde og lange fødsel.
Nu ligger jeg med baby på mit bryst derhjemme og er så lykkelig.

Kh Maja

 

 

 

 

 

 

Kære Ida,

To dage før termin vågnede jeg kl 04 ved at jeg havde murren over lænden og var derfra ikke i tvivl om at der var noget under opsejling. Tyve min efter kravlede jeg ud af sengen for at gå på toilettet og lidt af vandet gik med et lille plop. Det viste sig at være den ene fosterhinde, der var gået. Derefter fik jeg småveer, uregelmæssige men mere og mere kraftige. Jeg lå stadig i sengen, lagde mig i barnets stilling under veerne og slappede af i pauserne. Lyttede til hypnobirthing lydfiler og affirmationer i mens. Fandt en god rytme med vejrtrækning under veerne og følte ingen smerte, kun glæde over at fødslen var i gang. I pauserne gik jeg i bad, ryddede op og pakkede taske. Jeg havde det rigtig fint og havde en fin fornemmelse af veerne og hvornår jeg skulle stille mig til rette på vej ind i en ve. Efter fire-timer kunne jeg mærke at veerne blev mere intense, men ikke smertefulde og kontaktede fødeafdelingen. De ville gerne se mig. Jeg havde ikke travlt med at komme afsted, da jeg følte at jeg havde godt tjek på veerne, men ville gerne have bilturen overstået inden det blev for slemt. På vej ned af trappen kom jeg ud af min rytme og fik tre-fire veer i træk som gjorde voldsomt ondt. føltes som om jeg var blevet forstyrret i min rytme og det kunne mærkes! Vi havde kørt fem min da vandet gik og jeg fik pressetrang. Jeg var meget overrasket, da jeg ikke troede det allerede var så langt, da jeg slet ikke havde haft ondt som under min første fødsel. På fødegangen kom jeg direkte på fødestue og lille M er født på en presseve! Jeg havde kun ondt de sidste to timer og noget af det, var helt sikkert fordi jeg skulle ud af lejligheden, ned af trappen, køre i bil og gå fra bil til fødeafdeling. Jeg var meget overrasket over at hun allerede var født, for jeg troede det skulle gøre ondt i meget længere tid. Kort tid efter fødslen kunne jeg stå ud af sengen og insisterede på selv at gå på toilettet. Følte mig fyldt med overskud til at lære min lille nye baby at kende og nyde øjeblikket med min mand.

Tak for dig, Ida! Jeg fortæller alle der vil høre om min fødsel om hvordan hypnobirthing gjorde den store forskel for mig. Er så lykkelig over at have oplevet sådan et fedt fødselsforløb, hvor jeg følte mig med og aktiv og mest af alt ikke bange.

Stort kram og vi ses til yoga snart.
Helle

Hej Ida

Først og fremmest tak for et godt hypnobirthing kursus. Jeg er overbevist om at de redskaber vi havde lært hjalp mig godt gennem veer og fødsel. Fødslen var en helt fantastisk oplevelse. Selvfølgelig var det hårdt, men jeg er så glad for at have gennemgået denne uforglemmelige oplevelse og føde naturligt. Efter at have tilbragt to nætter på barselshotellet, gik mig og min lille familie hjem sammen gennem fælledparken. Alle de kvinder jeg så med børn, var jeg så imponeret af, tænk at de også havde gennemgået en fødsel. De havde ligesom jeg født et barn! Det syntes jeg er helt fantastisk og jeg har den dybeste respekt for kvindemennesket.

Endnu en gang tak for et godt kursus.

Med venlig hilsen,

Hildur

 

Dear Ida,

We’ve got some great news to share! Last Friday 17 April at around 22.15 our beautiful daughter Nova Filomena Mulder was born in Hvidovre hospital in Copenhagen. Over the last week we have increasingly fallen in love with her, she is the best thing that could have happend to us. Imke and Nova are both doing really well and apart from a considerable lack of sleep, Hugo is doing great: proud and super happy to be father.

It has been great to prepare for birth with you – we feel we have been able to use some of the techniques and methods learned. Although the final hours of the delivery have been tough, we have been able to deliver Nova without medical assistance together.

Lots of love from the three of us,
Imke, Nova, Hugo

 

Udsagn af jordemødre i UK.

“I’m just blown away by the results of Hypnobirthing.  I don’t know how to express how different it was.”

Zara

 

“A lot of first time mothers come to us after taking hypnobirthing sessions. I have been amazed at how well these women have laboured. I’ve been called on several occasions and have thought the woman ‘wasn’t doing much’ and she has been 7 or 8 centimetres dilated. The training also enables them to remain calm and relaxed.”

Elaine Carter